Immo Primo is een dienstverlenend bedrijf actief in IMMOBILIËN - BEHEER - VERZEKERINGEN. Ons bedrijf staat garant voor een persoonlijke, deskundige en transparante dienstverlening. Als BIV-erkend vastgoedmakelaar hebben wij immers de ambitie u een kwalitatieve service-gerichte aanpak te garanderen, waarbij het vertrouwen van onze klanten centraal staat.

Met ruim 33 jaar ervaring in de vastgoedsector is Immo Primo uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met een gevestigde waarde in en rond Antwerpen met een kantoor in Borgerhout en in Mortsel. Door de jaren heen, hebben wij de nodige ervaring en knowhow opgebouwd om u resultaatgericht te begeleiden in uw vastgoedtraject.

Het gemotiveerd team van Immo Primo helpt u graag verder met al uw vragen over vastgoed. U bent dan ook steeds welkom in onze kantoren gelegen in Borgerhout en Kessel.

Als makelaar kunnen we jullie niet alleen verder helpen bij de aankoop/verkoop van uw onroerend goed, maar eveneens bijstaan bij het beheer ervan. 

Wij gaan voor tevreden klanten, waarbij integriteit en een nauwe samenwerking primeert.

 

Al onze vastgoedprimeurs nu ook op www.immoscoop.be ! 

 

 

 

Social media

 
 

Nieuws

16-01-2024
Wat is de beste periode om een woning te verkopen?
De vastgoedmarkt is niet het hele jaar door stabiel, ze varieert afhankelijk van de seizoenen. De beste tijd om je huis te verkopen is in het voorjaar: dan is er veel vraag maar ook veel aanbod. Waarom net dan?
01-01-2024
6 exclusieve strandhuizen
De zeebries, fijn zand tussen de voeten, de kracht van het water… wonen op het strand is fantastisch. Voor velen een droom, voor sommigen realiteit. Kijk…
28-12-2023
Is het écht zo dat passieve huizen helemaal geen verwarming nodig hebben?
Een passiefhuis heeft een jaarlijkse energievraag van 15 kWh/m² of minder voor ruimteverwarming en -koeling. Dit stemt overeen met 1,5 m³ gas of …