Immo Primo is een dienstverlenend bedrijf actief in IMMOBILIËN - BEHEER - VERZEKERINGEN. Ons bedrijf staat garant voor een persoonlijke, deskundige en transparante dienstverlening. Als BIV-erkend vastgoedmakelaar hebben wij immers de ambitie u een kwalitatieve service-gerichte aanpak te garanderen, waarbij het vertrouwen van onze klanten centraal staat.

Met ruim 27 jaar ervaring in de vastgoedsector is Immo Primo uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met een gevestigde waarde in en rond Antwerpen met een kantoor in Borgerhout en in Mortsel. Door de jaren heen, hebben wij de nodige ervaring en knowhow opgebouwd om u resultaatgericht te begeleiden in uw vastgoedtraject.

Het gemotiveerd team van Immo Primo helpt u graag verder met al uw vragen over vastgoed. U bent dan ook steeds welkom in onze kantoren gelegen in Borgerhout en Mortsel. 

Als makelaar kunnen we jullie niet alleen verder helpen bij de aankoop/verkoop van uw onroerend goed, maar eveneens bijstaan bij het beheer ervan. 

Wij gaan voor tevreden klanten, waarbij integriteit en een nauwe samenwerking primeert.

 

Al onze vastgoedprimeurs nu ook op www.immoscoop.be !

 

 

Facebook

 
 

Nieuws

18-09-2018
Primo zet de schouders onder zelf georganiseerde actie om rode neuzen dag te steunen
Wij dragen ons steentje bij aan rode neuzendag. Eén op de vijf Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen. Ook al delen ze vandaag hun hele leven via sociale media, toch durven tienduizenden jongeren de eerste stap naar de zorg niet zetten. Dat kunnen we samen veranderen.
30-07-2018
Een echte stadstuin...
Een huis in de stad met een tuin die naam waardig, is eerder een zeldzaamheid dan een algemene regel. Vaak beschikken stadswoningen over een binnenkoer. Wil je toch een echt tuintje? Immovlan helpt ons verder...
23-04-2018
Gebouwen mogen amper nog energie gebruiken tegen 2050
Ga je bouwen, verbouwen of sta je op het punt een woning te kopen? Dan kan het interessant zijn om de wetgeving in de gaten te houden. In de toekomst zullen we …