Verzekeringen

Wij, Primo verzekeringen, zijn reeds 34 jaar actief in de verzekeringssector.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een kwaliteitsvol en persoonlijk advies geven en zoeken wij naar de bij u best passende polis(sen).

Ten gevolge van het uitgebreide aanbod en de complexiteit in de verzekeringssector zien velen door de bomen het bos niet meer.
Het is moeilijk om het overzicht en de correcte prijs-kwaliteitverhouding tussen de verscheidene polissen te overschouwen.
Doordat wij dagelijks in contact komen met verzekeringen kunnen wij terug transparantie in het aanbod brengen en u verder wegwijs maken.

We verzekeren zowel de risico's aan uzelf als persoon, als de risico's op beschadiging van uw eigen goederen en de risico's op schade veroorzaakt aan een derde..

Kortom, Immo Primo biedt offertes aan, begeleidt u en geeft advies betreffende de ruime keuze aan verschillende verzekeringsproducten. Wij primeren een persoonlijk contact zodat de genomen beslissingen in overeenstemming zijn met uw wensen en behoeften. De administratieve taken rond uw verzekeringscontract en verdere opvolging van schadedossiers nemen wij ten onze laste.

Als u graag meer informatie wenst of u wilt een offerte opvragen, bent u steeds welkom bij ons op kantoor of kan u ons contacteren via mail of telefoon.

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.