6 exclusieve strandhuizen

De zeebries, fijn zand tussen de voeten, de kracht van het water… wonen op het strand is fantastisch. Voor velen een droom, voor sommigen realiteit. Kijk je mee binnen in deze atypische strandhuizen?

1. BEACH HOUSE, AMERIKA

Welkom in Malibu, het paradijs voor surfers! De kustlijn is er fenomenaal, het water azuurblauw. In dit beach huis is het puur genieten. Ontwaken met het ontspannende geluid van golven op de achtergrond, een koffie erbij en hop met de voeten in het zand. Zalig! Zelfs al zou deze woning op een minder fortuinlijke locatie staan, dan nog blijft het een meer dan geweldige stek. 

2. PORTABLE BEACH HUT, NIEUW-ZEELAND

Deze krijgt alvast de award voor “meest vooruitziende woning”. Rekening houdende met erosie, kan je deze strandhut gewoon verplaatsen. Nu ja “gewoon”, daar komt uiteraard wat duw- en trekwerk van een tractor aan te pas. Het huis biedt comfort aan 5 mensen. Heb je geen zin om alweer op het strand te zitten? Giet je een lekker drankje uit, neem plaats op het dakterras en staar weg bij dit mooie uitzicht.

3. BEACH HOUSE, AMERIKA

We zijn opnieuw in Malibu. Dit minimalistische huis kenmerkt zich door een geweldige zee aan ruimte binnenin. De grote ramen met uitzicht over het water, maken van deze woonst een idyllisch plaatje. Jaloers!

4. HUIS MET ZEEZICHT, ITALIË

Als je hier niet tot rust komt, dan nergens. Deze romantische woning valt te spotten aan de Amalfikust, in het Zuiden van Italië. De kustlijn is er indrukwekkend: rotshellingen, een magisch mooie zee, … Dat mag een Aperol Spritz en pizza Margherita zijn! 

5. ZEEHUIS, NOORWEGEN

Niet elk strandhuis staat op een zonovergoten bestemming. Dit prachtige huis is gelegen aan de kust van Noorwegen. Het dak van dit huis is — typisch Noors — bezaaid met gras en ook rondom vind je beplanting. Ideaal voor zeebonken met groene vingers.

6. ECO CRUSOE HOUSE, MEXICO

Van een heel ander type. Dit huis is ontworpen voor de bewoners in de dunbevolkte regio Rio Lagartos. Het gaat volledig op in de omgeving en de woning is daarenboven zelfvoorzienend: windenergie, zonne-energie, opvangen van regenwater, … Maximaal Robinson gehalte dus.

 Bron: http://immo.vlan.be/nl/Nieuws/2451/6-exclusieve-strandhuizen?utm_source=dbimmovlan&utm_medium=email&utm_campaign=20170712_immovlanweekly_nl&utm_content=article_3