Verkopen

Wenst u uw woonst te verkopen aan de maximale waarde? Wenst u daarbij ook een vlot en stressloos verloop? Neem dan contact met ons op! 

Een woning verkopen is wellicht een van de belangrijkste transacties in uw leven. Sommige mensen maken dit maar één keer in hun leven mee, waardoor de juiste afhandeling een must is. Wij vinden het als kantoor zeer belangrijk dat deze grote transactie professioneel wordt begeleid en streven er naar de klant zoveel mogelijk bij het proces te betrekken zonder hem te belasten met de stressvolle aspecten.

Hoe verloopt, naar onze mening, een vlotte verkoop? 

Het begint bij de correcte waardebepaling. Met meer dan 29 jaar ervaring hebben wij een behoorlijke verkoopgeschiedenis, waardoor wij met de nodige marktkennis een marktconforme waardebepaling kunnen opmaken. U als klant beslist uiteindelijk nog steeds aan welke prijs u wilt verkopen.

Daarna gaan we over tot de verkoop fase. Wij bieden een professionele aanpak voor het ganze verloop van uw dossier en  staan in voor de begeleide bezoeken. Wij vinden het uitermate belangrijk dat de kandidaat kopers worden bijgestan door iemand van ons kantoor, zodat een vertrouwensband kan gecreëerd worden. Tijdens de bezoeken worden alle voorzorgsmaatregelen omtrent hygiëne en veiligheid nauw toegepast.

Wanneer een akkoord bekomen wordt, starten wij met de opmaak van de aankoop-verkoopbelofte. Onze service eindigt echter niet daar. Wij blijven tot uw dienst tot en met de ondertekening van de notariële akte!

Hieronder nog een korte opsomming van onze diensten. 

  • Professionele aanpak van A tot Z. 
  • Persoonlijk contact met de makelaar 
  • Begeleiden van kandidaat-kopers bij bezoeken 
  • Up-To-Date klantenbestand voor kandidaat kopers 
  • Wij zorgen voor een zo hoog mogelijke meerwaarde 
  • Jarenlange ervaring in de regio 
  • En het aller belangrijkste? Geen verkoop = niet betalen.

Nieuwsgierig naar meer uitleg? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Ons kantoor is elke werkdag vanaf 9u tot 17u geopend. 

U kan ons bereiken via het nummer +32 3 366 10 66 of via onderstaand formulier:


Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.