Beheer

Sinds 1991.

Oefenen wij, Immo Primo, het beheer uit over verscheidene gebouwen in mede-eigendom in het Antwerpse.
Dankzij deze jarenlange ervaring als syndicus worden aanzienlijke problemen snel en met de nodige deskundigheid opgelost.
Wij streven steeds op objectieve wijze naar de beste uitkomsten voor alle partijen. U wordt bevrijd van alle mogelijke taken die komen kijken bij het beheer. 

Ons bedrijf staat garant voor een persoonlijke, deskundige en transparante dienstverlening.
Als BIV-erkend vastgoedmakelaar, syndicus hebben wij immers de ambitie u een kwalitatieve en service-gerichte aanpak te garanderen, waarbij het vertrouwen van onze klanten centraal staat.

 Met ruim 33 jaar ervaring in de vastgoedsector is Primo uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met een gevestigde waarde in en rond Antwerpen met een kantoor in Borgerhout. Door de jaren heen, hebben wij de nodige ervaring en knowhow opgebouwd om u resultaatgericht te begeleiden in uw vastgoedtraject.

Het gemotiveerd team van Primo helpt u graag verder met al uw vragen over vastgoed. U bent dan ook steeds welkom in onze kantoren gelegen in Borgerhout en Kessel.

Als syndicus kunnen we jullie niet alleen verder helpen bij de aankoop/verkoop van uw onroerend goed, maar eveneens bijstaan bij het beheer ervan. 

Wij gaan voor tevreden klanten, waarbij integriteit en een nauwe samenwerking primeert.


Wilt u niet langer uw hoofd breken over de problemen en beslissingen in uw appartementsgebouw?

Wij kunnen een einde maken aan de tegenstrijdige belangen in uw appartementsgebouw en duidelijke afspraken vastleggen binnen de strikte spelregels van de wet op mede-eigendom.

Voor meer informatie bent u te allen tijde welkom bij ons op kantoor of kan ons contacteren via +32 3 366 10 66 of via onderstaand formulier.

Wij kijken alvast uit naar een aangename samenwerking. 

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.