Regio's

In spanje bieden we residentieel vastgoed aan in de regio's Costa Blanca en Costa Cálida.De meest bekende en zonnige plaatsen van Spanje zijn te vinden op de Canarische Eilanden, de Costa del Sol, de Costa de Almería, de Costa Cálida en aan de Costa Blanca. Gedurende heel het jaar hebben ze mooi weer en weinig tot geen neerslag. 

Costa Blanca

In Costa Blanca of beter bekend als de Witte Kust is gelegen in het zuidoosten van Spanje in de provincie Alicante. De zon schijnt daar 320 dagen per jaar, er is weinig neerslag en een gemiddelde temperatuur van ongeveer 18 graden Celcius. Dus de perfecte bestemming om ook in de winter te verblijven. De Costa Blanca is de ideale regio voor wie vastgoed wil kopen in Spanje.

De witte Kust heeft een lengte van 270 km langs de oostkust van Spanje. Er is een aanbod aan goedkope villa's, huizen en appartementen die te koop staan. De stranden in Costa Blanca zijn niet vervuild maar zeer schoon en veilig. Naast de mooie stranden zijn er mooie dorpen met witte huizen, watersportfaciliteiten, festivals, geschiedenis en cultuur. Vanuit België vliegt u ongeveer 2 uur naar de Costa Blanca. U kan gemakkelijk bereiken via de luchthavens van Alicante of Murcia. 

Costa Cálida

Costa Cálida ligt ten zuiden van de Costa Blanca in de regio Murcia, aan de Middellandse Zee. Het kustlijn is ongeveer 250 km lang. Je vindt er prachtige witte zandstranden met helderblauw water en de romantische dorpjes. Het is de ideale vakantiebestemming voor jong en oud met temperaturen rond de 18 graden Celcius met lieft 320 zondagen per jaar. U kan hier terecht voor een gezellig dagje aan het strand met veel watersportfaciliteiten.Costa Almeria

Costa Almeria ligt aan de zuidoostkust van Spanje in de provicie Ameria in Andalusië. Deze regio is bekend door de grote en rustige stranden van meer dan 200 kilometer lang, waar het minder druk is dan de andere badplaatsen. Costa de Almeria heeft ook een natuurpark en een witte toeristische stad, Mojácar. 

Costa del Sol

Costa del Sol ligt ook aan de Middellandse Zee, aan de zuidkust van de Spaanse landstreek Andalusië, een van de populairste reisbestemmingen in heel Europa. De costa ligt in de bekende Spaanse provincie Málaga. Langs de 300 kilometer lange kustlijn vind je de gouden zandstranden met helderblauw water. De stad Málaga en de Costa del Sol zijn plaatsen waar de zon het meeste schijnt in heel Spanje.