Bezichtigingstrips

Onze missie is om de kandidaten te begeleiden van a tot z bij de zoektocht naar hun gedroomde tweede verblijf onder de Spaanse zon. We zullen vooraf met u bespreken welke woning of project u verkiest, en voorzien u van een compleet en duidelijk informatiepakket. De kijktocht is persoonlijk en alleen woningen en projecten van uw keuze worden bezocht. Op u verzoek kunnen wij u ook alternatieven tonen voor de gekozen locaties. U ontvangt ook alle vereise informatie over de regio en over de aankoop in het buitenland. 

Op voorhand kan u op onze website uw voorkeur aan ons kenbaar maken van uw favoriete woning en we organiseren een bezichtigingstrip naar uw gekozen woning.

Hoe gaat dit in zijn werk? 

U maakt voorgaand een afspraak bij ons in België voor een eerste toelichting over de mogelijkheden van verschillende projecten. U krijgt van ons een duidelijk overzicht van van ons diverse aanbod, aangepast aan uw wensen en budget. Wij bieden u een ruim aanbod van appartementen, villa's, studio's en huizen in verschillende prijsklasses. Eenmaal een woning naar uw wensen gevonden, gaan wij u begeleiden gedurende gehele aankoopproces. We maken een afspraak met één van onze experts in Spanje waarmee we samenwerken. Ook na de aankoop helpen wij u verder met het opvolgen van de fiscale verplichtingen en verzekeringen. Als u geïnteresseerd bent in een woning in Spanje, zorgen wij voor een advocaat en notaris doorheen het aankoopproces. U vindt hier het stappenplan voor de aankoop van vastgoed in Spanje.

Wij regelen alles, u hoeft nergens zorgen over te maken.

Planning 

Wij bieden nu een gratis 3-daagse bezichtigingsreis aan voor 2 personen. Tijdens uw kijktocht verblijft u 3 dagen (2 nachten) op onze kosten in een luxe B&B of in een luxe hotel. Alle hoteltransfers en maaltijden zijn inbegrepen, u moet alleen uw vlucht boeken. De bezichtigingstrips kunnen zowel tijdens de week als tijdens het weekend worden georganiseerd. U wordt begeleidt door onze experts en helpen jullie ter plaatse met het beantwoorden van al uw vragen. 

Dag 1: U vertrekt naar Spanje en bij de aankomst halen we u op van het luchthaven. Nadien nemen we u mee voor een eerste bezoek aan het gebied en de gekozen locatie(s). Zo krijgt u al een eerste zicht van de Spaanse streek. Vervolgens begeleiden we u verder naar het hotel. 

Dag 2: U brengt een bezoek aan uw gekozen woning gevolgd door een informatiesessie waar de experts ter plaatse al uw vragen zullen beantwoorden, indien gewenst in aanwezigheid van een advocaat. 

Dag 3: Wij halen u op bij uw hotel en brengen u terug naar het luchthaven voor uw vlucht naar huis.