Appartement verkocht

Instapklaar appartement van 89 m² met zuid gelegen terras in doodlopende straat.

Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping welke te bereiken is via de lift en/of de trapzaal. Het appartement is voorzien van een veiligheidsdeur. De hal van het appartement geeft toegang tot de leefruimte , apart toilet, badkamer en de 2 slaapkamers. De gezellige leefruimte geeft zicht op de tuinen en groenvoorziening en heeft een mooie stenen vloer ( 7,6 x 4,3 ) , aansluitend vindt U het gerenoveerd zuid terras met zonnetent ( 3 x1,40 ).

Aansluitend aan de leefruimte vindt u de vernieuwde open ingerichte keuken met hallogeenkookplaat, dampkap, oven, microgolfoven, ijskast, diepvries en vaatwasser , alle toestellen zijn van het merk Miele. Hiernaast vindt u een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Vooraan het appartement bevinden zich dan de 2 ruime slaapkamers met laminaatvloeren ( 4,0 x 3,25 ) ( 3,80 x 2,60 ) 

De volledige vernieuwde badkamer heeft een lavabo meubel, inloopdouche en is volledig betegeld tot het plafond. Er is een apart toilet met handwasser. Overal zijn er aluminium ramen, thermisch onderbroken met dubbele beglazing en zonnewering. Het appartement beschikt over individuele watermeters.  Verder is er een individuele nieuwe condensatieketel van Vaillant welke vernieuwd werd. 
 
Privatieve berging in de kelder aanwezig met mogelijkheid tot het plaatsen van 1 fiets. Er is een garagebox aanwezig welke verplicht is aan te kopen voor de prijs van 23.000,00 euro. Mogelijkheid om nog extra fietsen te plaatsen in de gemeenschappelijke garage. Naast het gebouw bevindt zich ook nog een gemeenschappelijke tuin waar men rustig kan vertoeven.  De maandelijkse provisie voor dit appartement bedraagt 140,00 euro en wordt halfjaarlijks verrekend in de onkostenverdeling.

Het appartement geniet van een zeer gunstige ligging, op het einde van een doodlopende straat, in nabijheid van het Park Steytelinck. De kleintjes kunnen hier zorgeloos ravotten in de speeltuin.  Hiernaast zijn autosnelwegen A12 en E19 en belangrijke verkeersassen vlot bereikbaar. Openbaar vervoer treft u op wandelafstand. Het centrum van Wilrijk is met zijn verscheidenheid aan kleinere detailhandelaars kortbij. Ook supermarkten, winkelketens en scholen treft u op geringe afstand.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via het nummer 03/366.10.66. of info@immoprimo.be 
Het appartement is enkel te bezichtigen op afspraak via ons kantoor. 




 

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
1
Bouwjaar
1998
Algemene staat
Instapklaar
Beschikbaar
bij akte
Beschikbaar vanaf
15/06/2023
Huisdieren toegestaan
Neen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Niet conform
Lift
Ja

Indeling

Verdieping -1

Berging
Garage

Verdieping 1

2x Slaapkamer
Badkamer
Keuken
Berging
Woonkamer
Eetkamer
Toilet

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven