Verzekeringen

Wilt u een bijkomende verzekering en de mogelijke opties vergelijken?

Heeft u enkele verzekeringen lopen waarbij u toch uw twijfels heeft over onvolledigheden en wenst u te veranderen naar een polis die beter bij u past?

Heeft u bijvoorbeeld een auto of een woning aangekocht en wilt u deze laten verzekeren?

 

Wij, Immo Primo, zijn reeds 25 jaar actief in de verzekeringssector. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een kwaliteitsvol en persoonlijk advies geven en zoeken wij naar de bij u best passende polis(sen).

Ten gevolge van het uitgebreide aanbod en de complexiteit in de verzekeringssector zien velen door de bomen het bos niet meer.
Het is moeilijk om het overzicht en de correcte prijs-kwaliteitverhouding tussen de verscheidene polissen te overschouwen.
Doordat wij dagelijks in contact komen met verzekeringen kunnen wij terug transparantie in het aanbod brengen en u verder wegwijs maken.

Immo Primo zorgt ervoor dat uw gemoederen tot bedaren worden gebracht en verzekert zowel de risico's aan uzelf als persoon, als de risico's op beschadiging van uw eigen goederen en de risico's op schade veroorzaakt aan een derde.

Zoals hierboven aangehaald, bestaan er drie risico's die we verzekeren. Risico nummer 1 zijn de risico's op uw eigen goederen. Hiervoor heeft men bijvoorbeeld de brand- en autoverzekering in het leven geroepen. In plaats van beschadiging aan eigen goederen, kan het ook voorvallen dat u schade veroorzaakt aan de goederen van iemand anders. Schade tegenover een derde is het tweede soort risico's en verzekeren we via een aansprakelijkheidsverzekering en familiale verzekering. Het laatste soort risico's, maar zeker niet de minste, is schade aan uzelf als persoon. Hierbij denken we aan arbeidsongevallen, ziektes, overlijden, etc. Om deze financiële risico's in te dekken, kan je een hospitalisatieverzekering, een gewaarborgd inkomen en/of een levensverzekering afsluiten.

Kortom, Immo Primo biedt offertes aan, begeleidt u en geeft advies betreffende de ruime keuze aan verschillende verzekeringsproducten. Wij primeren een persoonlijk contact zodat de genomen beslissingen in overeenstemming zijn met uw wensen en behoeften. De administratieve taken rond uw verzekeringscontract en verdere opvolging van schadedossiers nemen wij ten onze laste.

 

Als u graag meer informatie wenst of u wilt een offerte opvragen, bent u steeds welkom bij ons op kantoor of kan u ons contacteren via mail of telefoon.