Prachtig gerenoveerd appartement met garage

Appartement te huur voor € 870

Herentalsebaan 67, 2100 Deurne (Antwerpen)
Ref: Herentalsebaan 67
2 slaapkamers
1 badkamer
Bouwjaar: 2016

Omschrijving

In dit mooi recent gebouw kan je op de derde verdieping dit mooi gerenoveerd appartement terugvinden. 

Bij het betreden van het appartement kom je in een ruime inkomhal terecht. Dankzij de vele ingemaakte kasten is er hier voldoende bergruimte aanwezig. In de hal kan je achteraan nog een extra ruime bergruimte vinden. Hier is ook de aansluiting van de wasmachine en de droogkast. Naast de bergruimte kom je in de masterbedroom, deze is ongeveer 16m2 en krijgt dankzij de hoge ramen voldoende natuurlijk lichtinval binnen. Naast de grote slaapkamer bevindt zich de kleine kamer die momenteel dienst doet als kinderkamer. Deze is gemiddeld 12m2 en ook hier komt er voldoende natuurlijk licht binnen. Als we de hal verder door wandelen hebben we op onze linker zijde een apart toilet met lavabo en spiegel. Hiernaast kan je de ruime badkamer terugvinden. In de badkamer is er een enkele lavabo met ruim meubel, een ligbad en een ingemaakte kast. Er is hier dus zeker voldoende opbergruimte aanwezig. 

Verder betreden we de zeer ruime leefruimte waar je ook de open ruime keuken kan vinden. De keuken beschikt over alle nodige toestellen zoals een dampkap, een oven, een grote ijskast, een grote diepvries en een afwasmachine. 

Een extra troef van dit appartement is de recent geplaatste airco waardoor het in de zomermaanden lekker verfrissend is. Nog een grote troef van dit appartement is de ruime staanplaats die mee is opgenomen in de huurprijs. Omwille van de grootte van de staanplaats is er de mogelijkheid tot het bijplaatsen van extra bergruimte. Nog een troef is de fietsenberging. 

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 november 2021. De maandelijkse kosten bedragen 70,00 euro, hierin zit het onderhoud van de gemene delen, de lift, de elektriciteit van de gemene delen en de syndicus in inbegrepen. 
Kantoor Immo Primo BV
Tel. nr +32 3 366 10 66

Gelijkvloers

Badkamer 1
Balkon
Berging
Inkomhal
Keuken 1
Leefruimte met open keuken
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Terras
Vestiaire
Wc1
Dubbelglas ja
Beglazing Dubbel glas
Videofoon ja
Lift ja
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs € 870,00
Aantal parkeerplaatsen 1
Bebouwing gesloten
Bouwjaar 2016
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Nieuwbouw ja
Staat Vernieuwd
Verdieping 3

Panden in de buurt