Leuk twee slaapkamer appartement in het centrum van Antwerpen!

Appartement te huur voor € 775

Sint-Elisabethstraat 16, 2060 Antwerpen (2060)
Ref: Spir1009
2 slaapkamers
1 badkamer

Omschrijving

In het centrum van Antwerpen vinden we dit leuke appartement terug.

Het bevindt zich in een toplocatie op wandelafstand van belangrijke faciliteiten. Zo zijn er verschillende winkels nabij en is er een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer. 

In een een rustig gebouw met lift bevindt zich dit leuke appartement op de eerste verdieping. Bij het betreden van het appartement komt men meteen in de ruime inkomhal terecht. Van daaruit kan men de leefruimte betreden. Het gaat hier om een ruime leefruimte met aansluitend de keuken. De keuken beschikt over voldoende opbergkasten, gasfornuis en vaatwasser. Via de keuken kan u het terras betreden, welke een oppervlakte van ongeveer 4,5m2 heeft. 

Er zijn eveneens twee slaapkamers aanwezig die beiden toegang tot het tweede terras verschaffen. Daarnaast vind u de badkamer terug. De badkamer beschikt over een ligbad en badkamer meubel. Het toilet is apart. 

Daarbij kan u ook gebruik maken van de privatieve kelderruimte (4m2) en fietsenstalling. 

De huurprijs bedraagt: 775 euro per maand met een bijkomende maandelijkse last van 75 euro. 

Het appartement is vanaf 1 oktober beschikbaar. Indien u interesse heeft en graag een bezichtiging had gewenst, kan u ons kantoor contacteren via het nummer +32 366 10 66 of via het mail adres info@immoprimo.be

 
Kantoor Immo Primo BVBA
Tel. nr +32 3 366 10 66

Gelijkvloers

Badkamer 1
Kelder
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Prijs € 775,00
Maandelijks € 75,00
Huurwaarborg € 2.325,00
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Panden in de buurt