Nieuws

18-09-2018

Primo zet de schouders onder zelf georganiseerde actie om rode neuzen dag te steunen

Vele kinderen leven in ermbarmelijke toestanden en dat brengt vaak ernstige gevolgen met zich mee. Wij komen dit jammer genoeg vaak tegen in onze job als makelaar. Omdat wij zelf dagelijks met onze neus op de feiten worden gedrukt en er vaak machteloos tegen over staan, staan wij te popelen om ons steentje bij te dragen aan Rode neuzen dag en een actie te organiseren met ons kantoor. 

Actie

Dit jaar (ver)koopt of (ver)huurt u ten voordele van onze toekomst van morgen, namelijk betere begeleiding/opvang voor jongeren die kampen met psychische problemen. Voor elk pand dat Verkocht  wordt schekt primo 30,00 euro en voor elk pand dat vehuurd wordt schenkt Primo 10,00 euro aan de actie. 

Op deze manier willen we laten zien dat wij stilstaan bij de omstandigheden waarin jongeren zich bevinden en niet bij de pakken willen blijven zitten. Via deze weg vragen wij ook aan concullega's, vrienden, familie, klanten om deze actie te steunen en om zo te laten zien aan de jongeren dat ze er niet alleen voor staan. elk beetje maakt mee het verschil naar een betere toekomst voor vele jongeren.